dinsdag 23 april 2013

Werk in uitvoering

Herkennen jullie de foto, druk met van alles zodat je de dingen even neerlegt waar plek is?
De foto is al wat ouder maar zou ook zomaar deze week genomen kunnen zijn, niet in het poppenhuis maar in mijn 1:1 huis.
Muren, kozijnen en deuren zijn onder handen genomen en de laatsten zitten weer strak in de lak. Wat zal ik blij zijn met een verf die niet geel verkleurd door gebrek aan uv stralen.
Het grote opruimen kan nu beginnen....

6 opmerkingen:

Xandra Dekker zei

Ja hoor dit herken ik meteen. Mijn poppenhuis ziet er nu ook zo uit omdat ik bezig ben met witten en behangen op een verdieping :) Het moet eerst erger worden voordat het mooier wordt...


Groetjes Xandra

Helma zei

o zo herkenbaar in 1:12 en 1:1..ondanks een handboek voor opruimen....maar inspireerd me nu wel om mijn tafel in de woonkamer te gaan opruimen.

Groetjes Helma

Flora zei

Hi Roelie,
I see you have a lot to do in this period ... Wow! spring cleaning ...
But your dollhouse is always beautiful, even when it is upside down :-9
Lovely hugs,
Flora

Liduina zei

Dag Roelie, ik ben een beetje laat met mijn reactie maar wil toch even reageren op je grappige en herkenbare post: vooral mijn hobby kamer is na een middagje miniaturen maken doorgaans onbegaanbaar geworden door alle spulletjes die ik tevoorschijn trek en dan laat rondslingeren. En erg genoeg is het ook in mijn echte huis wel eens zo. Maar na een poosje wordt het me te gortig en dan is het ook weer heerlijk als je het hebt opgeruimd :-)
Groetjes, Liduina

Roelie zei

Liduina, wat heerlijk om een hobbykamer te hebben. Ik werk altijd in de huiskamer aan tafel en herken dus Helma met 'even de tafel opruimen'.
Vandaag een dagje rust en lekker met de hobby bezig. Denk dat ik eindelijk een bestemming heb voor de laatste kamer!
Maar heerlijk dat de binnenboel weer net zo zonnig is als het weer buiten.

Groetjes, Roelie

Norma zei

It's supposed to be a secret but my French antique shop is in a similar state! As I've been working on the floor above (kitchen, etc) I've been throwing all the wood scraps etc into the shop space.

Thanks for your nice comment about the Salon :)