woensdag 19 november 2014

Sinterklaashoekje

En zomaar is het jaar alweer bijna voorbij. Ik heb niet veel geplaatst maar ook niet stilgezeten of niets gedaan aan miniaturen. Maar nu weer tijd om een foto te plaatsen. Al lange tijd heb ik een foto die me intrigeerde en tja... daar moet je dan mee aan de slag. Omdat ik een speciaal plekje heb voor projecten voor de seizoenen of feestdagen moest er ook een Sinterklaashoekje komen. Een oude traditie waar de meesten van ons in Nederland mee opgegroeid zijn en goede herinneringen aan hebben. Vandaag op het werk weer het hele repertoire aan liedjes opgehaald;-)
Op de club dag van de OLMC kregen we van Helma een ganzenbord en dan wordt het een optelsom van ideeën die uitgroeien naar een nieuw project. Het leuke is dat we dit jaar bij de club ook het thema speelgoed hadden dus dat komt in dit hoekje helemaal goed van pas.

Voor 5 december wil ik wat verder zijn en meer foto's laten zien maar het kan maar zo dat ik in februari nog steeds met dit project bezig ben. 
Op de foto een klein hoekje met het ganzenbordspel.


7 opmerkingen:

Marijke zei

Ja nu al een geweldig sfeertje, nog een kopje warme chocolademelk en dan kunnen wel een spelletje ganzenborden, vind het pluche kleed erg leuk past geweldig in de omgeving en... herinnert mij aan vroeger!
groetjes van Marijke

PILAR6373 zei

Es un bonito rincón!!!
Besos.

Nono zei

Mooi hoekje! Ik hou van behangpapier ook. Ik zal jouw projekt volgen!

Ilona zei

Hallo Roelie! Wat leuk om weer eens wat van jóuw werk te zien ;)!
Dit hoekje belooft een gezellig ouderwets avondje van Sinterklaas te worden........warme chocolademelk, spelletjes spelen en maar wachten totdat de Goedheiligman komt......hij zal toch wel komen :D?! Ik zie het zó voor me!
Ik ben weg van jouw 'pluche' tafelkleed, het ziet er mooi uit. Zo eentje hadden wij vroeger ook op tafel liggen ;).
Ik moet er ook nog eens naar op zoek voor mijn nieuwe project.
Nou, ik hoop écht dat we op Sinterklaasavond nog wat van jouw hoekje zullen zien...! Succes ermee, hoor!
Ik wil je gelijk ook eventjes bedanken voor je fijne reacties op mijn blog, dankjewel Roelie!
Groetjes, Ilona

Roelie zei

Ilona, ik heb gezocht op Perzisch tapijt en dat op stof geprint. Wel op een stuk oud sloop dat voelt wat zachter aan, echt pluizige stof wilde ik mijn printer niet aandoen.
Wij hadden vroeger ook zo'n 'Oud kleed' dat op tafel kwam bij klusjes etc.

Paula zei

Net als bij mijn oma vroeger.... knus, en als ik heel goed kijk naar de foto weet ik zelfs weer hoe het daar rook....
Wat kun je dat toch goed, zo sfeer maken!!

Groeten van Paula

17-17 zei

Hi Roelie,

your scene is very nice, looks like real. All details show, that someone lives in this home, it's room with character, and I really like it.
Magda